Ανακαινίσεις

Δημιουργία κατοικιών υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Ανακαινίσεις Χώρου

Στην εταιρεία ST Τεχνική στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών μας, πραγματοποιούμε ολικές ή μερικές ανακαινίσεις σπιτιών, από το βάψιμο ενός δωματίου μέχρι την τεχνική μελέτη και την πλήρη ανακαίνιση του χώρου σας.

Στόχος μας είναι η δημιουργία κατοικιών υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, που θα εκφράζουν την προσωπικότητά σας.

Πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία εργαζόμαστε και αντιμετωπίζουμε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε ως μια ξεχωριστή πρόκληση! Ως εκ τούτου, έχουμε στελεχώσει το προσωπικό μας με ειδικευμένους τεχνίτες (υδραυλικούς, ελαιοχρωματιστές, ηλεκτρολόγους κ.ά.), ώστε να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ακόμα και τα πιο απαιτητικά projects.

Πιο συγκεκριμένα, προτού ξεκινήσουμε οποιαδήποτε ανακαίνιση σπιτιού, σας δίνουμε μια αναλυτική οικονομοτεχνική μελέτη του έργου σας, ώστε να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή!

Στη συνέχεια, σας παρέχουμε πολλές διαφορετικές, αλλά πάντα λειτουργικές και οικονομικές λύσεις για ανακαινίσεις σπιτιού, προκειμένου να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

Προτεραιότητά μας είναι να καταλάβουμε τις πραγματικές σας ανάγκες και να δημιουργήσουμε το σπίτι των ονείρων σας. Ένα σπίτι που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες κτηριακές απαιτήσεις και θα χαίρεστε να ζείτε μέσα σε αυτό.

Να ξέρετε πως δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από το τέλειο!

Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας και φτιάξτε το σπίτι σας… από την αρχή!

Εξυπηρέτηση πανελλαδικά.

Φωτογραφίες

Μιλήστε μας για τις ανάγκες σας και εμείς θα σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας